5, oct. 2020
Valoarea ratei de respingere pentru traficul dvs

Suntem încântați să introducem noul câmp în setările proiectului dvs.: Rata de respingere.
Rata de respingere este o măsură destul de importantă a traficului oricărui site web. Este procentul de vizitatori care părăsesc site-ul după ce au văzut o singură pagină. De obicei, arată calitatea site-ului web și modul în care traficului îi place conținutul. Cu alte cuvinte, dacă vizitatorilor le place site-ul dvs., nu vor părăsi și nu vor vedea mai multe pagini.

Dacă nu cunoașteți cea mai bună valoare pentru site-ul dvs., vă sugerăm să luați media industriei dvs. sau să utilizați ratele de respingere ale rivalilor.
Dacă, de exemplu, sunteți motorul de căutare Bing, s-ar putea să doriți aceeași rată de respingere ca și Google sau puțin mai bună, astfel încât să puteți accesa Similarweb și să vedeți ce rată de respingere are Google:
https://www.similarweb.com/website/google.com Pe link, vedem că rata de respingere a Google este de 43%.

Mulți dintre clienții noștri se întreabă: „Care este cea mai bună valoare?” Vă recomandăm întotdeauna să urmați liderii și să fiți natural. Dacă cunoașteți un site bun cu conținut similar cu al dvs., poate doriți să aveți valori similare cu el.

Puteți seta rata de respingere a traficului dvs. de la 0% la 100%.
100% – înseamnă că toți utilizatorii vor părăsi site-ul dvs. după ce văd doar 1 pagină. 0% înseamnă că toți utilizatorii vor vedea mai mult de o pagină.

Rețineți că orice valoare mai mare de 0% va scădea numărul de vizualizări ale paginii pe care le primiți, deoarece traficul nu va vedea unele pagini.
Dacă, de exemplu, setați rata de respingere la 50% și setați doar 2 pagini pentru navigare (principal și primul clic), atunci jumătate din trafic nu va vedea pagina primului clic și veți primi doar 75% din vizualizările de pagină estimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *