1, oct. 2022
Care este cea mai bună rată de respingere pentru site-ul meu?

Nu există răspuns la această întrebare. În medie, rata de respingere este între 30% și 70%. Vă recomandăm să analizați site-urile web rivale pentru a înțelege ce este normal pentru industria dvs.

Să ne imaginăm site-ul tău bing.com, prin urmare, rivalul tău este google.com, mergi pe https://www.similarweb.com/ și tastați google.com în bara de căutare de sus, vedem că google.com are un Rata de respingere de 43%, vă recomandăm să utilizați această valoare pentru bing.com. Test

1, oct. 2022
Ce este rata de respingere?

Rata de respingere este un procent din vizitatorii care s-au uitat la o singură pagină și au închis imediat browserul. Rețineți că o rată de respingere mai mare scade traficul pe care îl primiți deoarece trebuie să închidem browserul foarte repede și să evităm să creăm vizualizări suplimentare de pagină pentru o vizită.

1, oct. 2022
Ce rată de respingere are traficul tău?

Ne puteți spune să folosim orice rată de respingere de care aveți nevoie, de la 0% la 100%. Putem modifica acest parametru la cerere.

1, oct. 2022
Acceptați site-uri pentru adulți?

Da, acceptăm site-uri pentru adulți.

1, oct. 2022
Acceptați scurtatori, redirecționări și link-uri afiliate?

Nu, nu putem garanta niciun rezultat decât dacă utilizați site-uri web normale cu Google Analytics instalat.

1, oct. 2022
Mă va ajuta traficul cu SEO, clasare etc.?

Avem diferite tipuri de trafic. Dacă scopul dvs. este să vă îmbunătățiți pozițiile Google, vă recomandăm să utilizați Traficul pentru Search Console pentru a vă garanta că veți vedea tot traficul din Căutarea dvs. Google cu cuvintele dvs. cheie.

1, oct. 2022
Traficul Adsense (și orice alte programe afiliate Pay Per Click) este în siguranță?

Da, este absolut sigur pentru reclamele PPC, evităm să facem clic pe reclame și, prin urmare, nu veți încălca nicio regulă a acestor programe. În cazul Adsense, implicit, nici măcar nu încărcăm reclamele, așa că implicit, nu veți vedea nicio afișare.

1, oct. 2022
Cât trafic voi primi zilnic?

În fiecare zi veți primi 1/30 din volumul lunar de trafic. De exemplu, achiziționați un plan L+ cu un volum lunar de 200,000 de accesări (Vizualizări de pagină) și 66,666 de vizite, astfel încât în fiecare zi veți primi până la 6,666 de accesări și 2,222 vizite.

1, oct. 2022
Pentru ce sunt serviciile tale?

Majoritatea clienților noștri folosesc serviciile noastre pentru a-și îmbunătăți valorile de trafic pe site. Vă putem remedia rata de respingere, rata de întoarcere, durata sesiunii, vă putem crește volumul de trafic, adăuga mai mult trafic organic sau social și putem lucra cu aproape fiecare aspect al traficului.

1, oct. 2022
Traficul este real?

Este trafic automatizat. Folosim browsere web reale cu automatizare pentru a-l crea, ceea ce înseamnă că traficul arată ca și cum traficul uman real nu face achiziții. Vă garantăm că veți vedea tot traficul în Google Analytics.