21, dec. 2021
Trafic pentru Histats, Yandex.Counter, Comscore, Alexa local și altele

99% dintre clienții noștri folosesc Google Analytics pentru a număra traficul. Deoarece avem o cerere atât de mare pentru acest contor de trafic, vă oferim o garanție completă că veți vedea toți parametrii de trafic pe care îi aveți în setările proiectului dvs. în propriul cont Google Analytics.

Cu toate acestea, în prezent observăm o tendință de îndepărtare de produsele Google și tot mai mulți clienți încep să folosească alte contoare de trafic.
Urmărim cererea și introducem din ce în ce mai multe funcții noi.
Unele dintre funcții necesită doar modificări în back-end-ul nostru, dar unele ne solicită să trimitem trafic diferit din surse diferite și, prin urmare, ne costă mai mult.

Pentru Histats și Global Alexa Rank, de exemplu, puteți folosi pachetele noastre standard de trafic și puteți vedea aproape aceleași rezultate ca și în Google Analytics.
Dar pentru contoare de trafic mai sofisticate precum Yandex.Counter, Comscore sau Local Alexa Rank, trebuie să trimitem trafic complet diferit și ne costă mult mai mult decât cel normal, așa că trebuie să le cerem clienților noștri să plătească o sumă pentru a arăta. cele mai bune rezultate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *