fbpx
parallax background

 
 
Optimizare SEO pentru o poziționare mai bună și trafic mai mare

  parallax background

  Serviciile noastre SEO

  vă ajută să dezvoltați afacerea, concentrând pe 3 domenii-cheie


  Listarea sit-ului dvs pe poziții cât mai bune în motoarele de căutare  Compania noastră a creat un serviciu de optimizare cu motoarele de căutare, care este atât etic cât și bazat pe rezultate. Folosim cele mai noi instrumente, strategii și tendințe pentru a vă ajuta să vă deplasați în motoarele de căutare pentru a obține cuvintele cheie potrivite pentru a fi observate de către publicul potrivit.

  Trafic site de calitate  Rezultatele de căutare superioare pentru cuvintele cheie potrivite au un impact enorm asupra volumului traficului și calității traficului pe care site-ul dvs. îl primește. Milioane de consumatori folosesc zilnic Google, pentru a căuta produsele și serviciile de care au nevoie. Când se efectuează căutări relevante, obiectivul nostru este ca această căutare să includă site-ul firmei dvs.

  Rezultate măsurabile  Transparența în rezultatele a siteului dvs este foarte importantă. Compania noastră GMarketings SEO oferă rapoarte SEO pe o bază lunară, care defalcă datele detaliate privind succesul firmei dvs. într-un mod curat și clar. Informațiile, cum ar fi pozițiile motorului de căutare sporite, traficul, sursele, sursele care aduc conversii, obiectivele personalizate și multe altele sunt standarde.

  Un proces SEO conține 5 trepte:

  1. Evaluarea afacerii și analiza site-ului  Analizăm conținutul, maparea, codul și densitatea cuvintelor cheie actuale pentru a descoperi punctele forte și punctele slabe ale site-ului.

  2. Dezvoltarea obiectivelor și a strategiei  Elaborăm un plan personalizat pentru a analiza site-ul actual și pentru al transforma într-un site care începe să se situeze deasupra competiției dvs. și mai mare pentru cuvintele cheie pe care publicul țintă le utilizează cel mai mult.

  3. Configurare  Implementarea cerințelor tehnice SEO cum ar fi diferite unelte, panouri de control și sisteme analitice, astfel încât să nu pierdem nici un centimetru din succesul optimizării siteului dvs.

  4. Executarea optimizării  Executarea strategiilor de optimizare a paginilor, care constă în dezvoltarea codului (dacă este necesar), conținutului, arhitecturii, cartografierii, utilizării cuvintelor cheie și mult mai mult.

  5. Optimizare încontinuu  Furnizăm o optimizare continuă a paginiilor siteului, blogului, construirea de legături, consultare și strategie pentru a vă asigura succesul de durată pentru compania dvs.

  Obținerea unui loc cât mai bun în rezultatele unei căutări începe cu:


  Doriți rezultate mai bune cu site-ul dvs ?
   

  Pentru clienții noștri în primul semestru a 2019 am câștigat 80.047 de clienți noi și

  147.201 vânzări prin intermediul marketingului digital și al strategiei.  ~ RW Group  Companiile merită o echipă profesionistă, competentă din comunitatea media.

  Completați formularul de mai jos pentru a beneficia de o consultanță gratuită de 15 minute cu unul dintre experții noștrii.
    
   Am auzit lucruri minunate despre echipa GMarketings și am decis să externalizăm câteva servicii. Anton și echipa lui au creat broșuri frumoase și eficiente pentru afaceri, precum și campanii de marketing inovatoare, strategii înfloritoare - idei simple și eficiente care ne-au adus vânzări multiple. Recomand cu încredere. Merită să lucrați cu ei.

   Jane

   EuGo Tours Int.

   Prin externalizarea nevoilor noastre de marketing la GMarketings, acum putem concentra pe proiectele care au fost de mult timp pe lista noastră de așteptare. Avem consultanță și soluții profesionale pentru nevoile noastre - la timp, în limitele bugetului. Considerăm GMarketings parte a echipei noastre.

   Christian H.

   Fitnessclub Heimlich

   E rar, când găsești o echipă profesionistă în aceste zile, așa că mulțumesc echipei GMarketings că a oferit și a executat planul de marketing pentru afacerea mea. Voi  fi mereu recunoscător pentru lucrăriile lor, de când am început colaborarea cu ei, vânzăriile și clienții mei sau dublat, voi continua colaborarea cu ei până când ies la pensie :) Recomand, nu ezitați să comandați serviciile lor.

   Brian S.

   Cuisino Restaurant

   Ceea ce îmi place la echipa GMarketings este capacitatea lor de a planifica, de a executa în timp lucrăriile. Acestea reprezintă un aspect de 5 ***** pentru echipă și munca lor. Nu ezit să recomand serviciile oferite de ei și pentru alții.

   Rebeca

   Vinothek W

   GMarketings face treaba la timp, cu bugetul inițial și cu strategia stabilită. Ele sunt o resursă neprețuită și o parte integrantă a conducerii clubului nostru.

   Ray

   City & Country Club Vienna

   error: Conținutul este protejat !!