fbpx


Sprijin marketing pentru firme mici și mijlocii


Dacă nu aveți un departament de marketing în afacerea dvs., dar doriți să beneficiați de marketing eficient, GMarketings vă ajută. Ca manager extern de marketing, discutăm fiecare detaliu asupra campaniilor și proiectelor dvs. de marketing și asigurăm că acestea sunt livrate în timp și sunt potrivite bugetului dvs.
Serviciul nostru de Marketing Manager este perfect pentru întreprinderile mici care doresc să-și minimalizeze cheltuielile. Lucrăm cu o echipă foarte talentată de freelancatori locali. Acest lucru oferă clienților noștri beneficiul acces la experiență și expertiză într-o gamă largă de industrii și specializări de marketing; de la copywriteri la designeri grafici și dezvoltatori web. Vom presta serviciile noastre pentru întregul proiect. Creăm și executăm chiar și toate campaniile dvs. publicitare și plasăm textul și fișierele necesare pentru publicitate prin presă și radio, după nevoile dvs.

Serviciul nostru este flexibil. Deci, dacă aveți nevoie să adăugați sau să eliminați servicii, nicio problemă. Pot fi adăugate servicii suplimentare pentru a ajuta firmele în timpul celor mai aglomerate luni sau când au proiecte deosebit de mari de gestionat.

 • Economisiți timp și evitați complicațiile. Ne ocupăm de tot
 • Nu există costuri de personal, plăți pentru concedii / de boală, pensie etc.
 • Nu există costuri de recrutare sau de formare
 • Ajutor flexibil atunci când aveți nevoie cel mai mult de la specialiștii de marketing

Contactați-ne pentru mai multe detalii.
 

Pentru clienții noștri în primul semestru a 2019 am câștigat 80.047 de clienți noi și

147.201 vânzări prin intermediul marketingului digital și al strategiei.  ~ RW GroupCompaniile merită o echipă profesionistă, competentă din comunitatea media.

Completați formularul de mai jos pentru a beneficia de o consultanță gratuită de 15 minute cu unul dintre experții noștrii.
   
  Am auzit lucruri minunate despre echipa GMarketings și am decis să externalizăm câteva servicii. Anton și echipa lui au creat broșuri frumoase și eficiente pentru afaceri, precum și campanii de marketing inovatoare, strategii înfloritoare - idei simple și eficiente care ne-au adus vânzări multiple. Recomand cu încredere. Merită să lucrați cu ei.

  Jane

  EuGo Tours Int.

  Prin externalizarea nevoilor noastre de marketing la GMarketings, acum putem concentra pe proiectele care au fost de mult timp pe lista noastră de așteptare. Avem consultanță și soluții profesionale pentru nevoile noastre - la timp, în limitele bugetului. Considerăm GMarketings parte a echipei noastre.

  Christian H.

  Fitnessclub Heimlich

  E rar, când găsești o echipă profesionistă în aceste zile, așa că mulțumesc echipei GMarketings că a oferit și a executat planul de marketing pentru afacerea mea. Voi  fi mereu recunoscător pentru lucrăriile lor, de când am început colaborarea cu ei, vânzăriile și clienții mei sau dublat, voi continua colaborarea cu ei până când ies la pensie :) Recomand, nu ezitați să comandați serviciile lor.

  Brian S.

  Cuisino Restaurant

  Ceea ce îmi place la echipa GMarketings este capacitatea lor de a planifica, de a executa în timp lucrăriile. Acestea reprezintă un aspect de 5 ***** pentru echipă și munca lor. Nu ezit să recomand serviciile oferite de ei și pentru alții.

  Rebeca

  Vinothek W

  GMarketings face treaba la timp, cu bugetul inițial și cu strategia stabilită. Ele sunt o resursă neprețuită și o parte integrantă a conducerii clubului nostru.

  Ray

  City & Country Club Vienna

  error: Conținutul este protejat !!