fbpx
parallax background

 
 
Reclamă pentru mai mult trafic și conversii

  parallax background

  Publicitate

  în social media, cu rezultate dovedite


  Serviciile noastre de publicitate în social media vă ajută să generați rezultate imediate. Conectăm produsele sau serviciile dvs. la mii de persoane care sunt interesate de ele. Serviciile noastre de publicitate vă permit să utilizați cea mai rentabilă și direcționată formă de publicitate disponibilă astăzi.

  Serviciile noastre

  de publicitate în social media vă ajută să:

  Cheltuiți bugetul dvs. alocat pentru publicitate cu înțelepciune  Publicitatea în social media este cea mai rentabilă formă de publicitate disponibilă astăzi. În medie, puteți cheltui 25 lei și puteți ajunge la cca 1.000 de persoane. În comparație cu mass-media tradițională, publicitatea în social media sunt de 3x mai puțin costisitoare.

  Publicitate pentru zone demografice exacte:  Publicitatea prin intermediul rețelelor de socializare este foarte bună, deoarece vă puteți orienta pe zone demografice exacte. Cele mai importante criterii de bază selectate sunt:.
  1. Date demografice: rularea anunțuriilor bazate în funcție de: interesele uzilizatoriilor, comportamentele lor online, locația- venitul- și vârsta lor etc.

  2. Liste de email: dacă aveți o listă de email, cu abonați dintr-o reclamă anterioară, putem trimite mesaje personalizate, pentru re-targeting, o nouă vânzare cliențiilor existenți.

  3. Vizitatorii siteului: Cu coduri speciale de urmărire, putem retargeta vizitatorii siteului, când data următoare vizitează siteul dvs, deoarece la prima accesare, numai 1-2% dintre vizitatori cumpără sau finalizează comanda.

  Rezultate rapide cu publicitate  Serviciile noastre de publicitate media accelerează rezultatele cliențiilor noștrii. Oferta dvs. ajunge imediat la oameni. Aceasta înseamnă că generăm rapid conversii, angajament și trafic pe site. Cu cât bugetul dvs. alocat publicității este mai mare, cu atât mai multe persoane primesc oferta dvs. Pe măsură ce ajungeți la mai mulți oameni, deschideți ușa pentru o mai bună conștientizare, trafic și vânzare.

  FAPT : După ce am analizat la 185 de clienți noi, conturiile lor de publicitate existente, rezultă că la 97% dintre ele, publicitățiile anterioare nu au fost optimizate corect, ceea ce a dus la pierderea cheltuieliilor și bugetului alocat pentru publicitate.

  Nu pierdeți un leu în plus. Contactați-ne acum să vă ajutăm.


  Fiecare business și brand are o poveste, o poveste despre un produs nou, o idee care schimbă lumea, o abordare să îmbunătățească viața consumatorului. Vă ajutăm să împărtășiți și să transmiteți eficient această idee sub formă de ofertă într-un mod relevant pentru piața țintă. Tot ce aveți de făcut este să ne Contactați


  Realizarea și executarea publicității în social media

  1. Manager de cont GMarketings dedicat cu experiență  Un manager de social media cu experiență în publicitate vă ajută să scădeți costurile și să creșteți rezultatele. Vom aloca un specialist de publicitate din echipa noastră pentru a rula reclamele dvs. Această persoană va dezvolta o strategie de publicitate și o va executa.

  2. Dezvoltarea unei strategii reale de publicitate în social media  Nu cheltuim un leu din bugetul alocat până când strategia nu este creată, finalizată și aprobată. Vom dezvolta o strategie de anunțuri clară și concisă pentru afacerea dvs. Acesta va include canale de publicitate dovedite pentru a vă arăta cum intenționăm să convertim ofertele în trafic și în vânzare.

  3. Crearea anunțuriilor  Lansăm anunțurile cu oferte care oamenii doresc să le cumpără, să profită de ocazie. Specialiștii noștri în publicitate vor scrie textul, titlul anunțului și vor crea imagini pentru campania dvs. Vom diviza, de asemenea, anunțurile dvs. în segmente A / B pentru a identifica versiunea anunțuriilor care aduc cele mai bune rezultate.

  4. Optimizare și monitorizare anunți  Identificare rapida a zonelor cu performanțe reduse ale campaniilor dvs. de anunțuri. Monitorizăm zilnic campaniile, dacă rezultatele încep să scadă, detectăm imediat și oprim. În plus, lansăm anunțuri noi pentru a atinge rezultatele dorite.

  5. Raportare și comunicare  Specialistul va pregăti rapoarte lunare pentru a putea fi examinat. În plus, activăm urmărirea conversiilor pe anunțurile dvs., acesta va raporta cantitatea de conversii pe care le generăm pentru dvs.

  De ce să ne alegeți?

  Contract cu risc scăzut

  Serviciile noastre sunt susținute cu o înaltă integritate și obiectul serviciilor noastre este să câștigăm încrederea dvs. oferind o muncă excelentă.

  Obțineți mai mult pentru bamnii dvs.

  Cheltuielile totale anuale ale unei echipe de marketing proprie (3-5 specialiști) și întreținerea echipamentului utilizat, programelor necesare cu licență este egal cu costul cumpărării unei mașini noi. Nu vrem să ne plătiți astfel de sume mari, noi preferăm să ne plătiți pentru costul real al serviciului prestat și să cheltuiți orice buget suplimentar în publicitate digitală. Acest lucru vă ajută și ne ajută și pe noi.

  Doriți să vă dezvoltați afacerea?

  Întrebări frecvente

  Rezultate

  1Ce tip de rezultate pot să aștept ?
  Indicatorii cheie de performanță pe care îi analizăm sunt traficul și conversiile pe site. Vom evalua numărul de trafic pe care primește site-ul dvs. și câte conversii a realizat.
  2Cât de mare va fi traficul pe site-ul meu ?
  Valoarea traficului în fiecare lună variază. Depinde de a) cât de eficient este campania dvs. și de b) bugetul de publicitate alocat. Cu cât acest buget este mai mare, cu atât mai multe rezultate, vânzări și profit vor fi.
  3Câte conversii pot să aștept ?
  Numărul conversiilor variează, de asemenea. Vom urmări cantitatea de conversii din anunțuri, acest lucru ne permite să folosim datele de performanță ale campaniilor publicitare pentru a îmbunătății treptat. Având în vedere acest lucru, credem că rata de conversie crește din lună în lună. Cu toate acestea, este important să rețineți că există factori externi care influențează conversiile pe care nu le controlăm. Aceasta include prețul, calitatea produsului și piața pe care concurați.
  4Este scump publicitatea în motoarele de căutare ?
  Poate fi costisitor să faceți publicitate pe Google. Acest lucru se datorează faptului că au un model pay-per-clic, ceea ce înseamnă că plătiți de fiecare dată când cineva dă clic pe anunțurile dvs. Cu toate acestea, acest trafic este adesea de înaltă calitate. Persoanele cărora le faceți publicitate caută exact produsele sau serviciile oferit de dvs., care adesea merită prețul. Recomandăm clienților noștri să ia în considerare valoarea medie a duratei de viață a unui client pentru afacerea lor. După ce înțelegeți acest lucru, identificați suma maximă pe care sunteți dispus să o cheltuiți pentru a achiziționa un client. Vă putem ajuta să achiziționați clienți la o rată profitabilă în timp.

  Detalii

  1Cine lucrează pe contul meu ?
  Un manager dedicat din echipa noastră va ocpua de contul dvs.. Această persoană are experiență de lucru cu clienți asemănători industriei dvs, va fi punctul principal de contact. În plus, fiecare manager raportează unui director care examinează toate fișierele înainte ca acesta să-l primiți.
  2Cum creați publicitate care se potrivește afacerii mele ?
  După confirmarea comenzii trimitem un chestionar, aflăm preferințele și obiectivele dvs. În strategia pe care o dezvoltăm pentru dvs., aceasta va specifica abordarea publicității pe care o folosim. Dacă aprobați strategia, vom începe să dezvoltăm textul într-un calendar. Veți avea ocazia să examinați în prealabil întregul conținut înainte de a apare publicitatea.

  Contract și Taxă de configurare

  1Trebuie să furnizez eu text pt. publicitate ?
  Nu, nu trebuie să ne oferiți text. Cu toate acestea, dacă aveți text, suntem bucuroși să îl folosim. Managerul dvs. de social media dezvoltă un text unic care se potrivește brandului dvs. Avem acces la stocuri de fotografii, software de design, precum și sursele de știri relevante. Folosim acest lucru pentru a dezvolta textul publicității și pentru o conversie mai mare.
   

  Pentru clienții noștri în primul semestru a 2019 am câștigat 80.047 de clienți noi și

  147.201 vânzări prin intermediul marketingului digital și al strategiei.  ~ RW Group  Companiile merită o echipă profesionistă, competentă din comunitatea media.

  Completați formularul de mai jos pentru a beneficia de o consultanță gratuită de 15 minute cu unul dintre experții noștrii.
    
   Am auzit lucruri minunate despre echipa GMarketings și am decis să externalizăm câteva servicii. Anton și echipa lui au creat broșuri frumoase și eficiente pentru afaceri, precum și campanii de marketing inovatoare, strategii înfloritoare - idei simple și eficiente care ne-au adus vânzări multiple. Recomand cu încredere. Merită să lucrați cu ei.

   Jane

   EuGo Tours Int.

   Prin externalizarea nevoilor noastre de marketing la GMarketings, acum putem concentra pe proiectele care au fost de mult timp pe lista noastră de așteptare. Avem consultanță și soluții profesionale pentru nevoile noastre - la timp, în limitele bugetului. Considerăm GMarketings parte a echipei noastre.

   Christian H.

   Fitnessclub Heimlich

   E rar, când găsești o echipă profesionistă în aceste zile, așa că mulțumesc echipei GMarketings că a oferit și a executat planul de marketing pentru afacerea mea. Voi  fi mereu recunoscător pentru lucrăriile lor, de când am început colaborarea cu ei, vânzăriile și clienții mei sau dublat, voi continua colaborarea cu ei până când ies la pensie :) Recomand, nu ezitați să comandați serviciile lor.

   Brian S.

   Cuisino Restaurant

   Ceea ce îmi place la echipa GMarketings este capacitatea lor de a planifica, de a executa în timp lucrăriile. Acestea reprezintă un aspect de 5 ***** pentru echipă și munca lor. Nu ezit să recomand serviciile oferite de ei și pentru alții.

   Rebeca

   Vinothek W

   GMarketings face treaba la timp, cu bugetul inițial și cu strategia stabilită. Ele sunt o resursă neprețuită și o parte integrantă a conducerii clubului nostru.

   Ray

   City & Country Club Vienna

   error: Conținutul este protejat !!