fbpx
parallax background

 
 
Servicii Web-Design pentru un site atractiv și ușor de utilizat.

  parallax background

  Servicii

  web design atractiv și adaptabil


  Site-ul dvs. este cea mai importantă componență a strategiei dvs. de marketing. Acesta servește drept centru al întregii activității online. Aici veți câștiga bani sau veți pierde bani. Proiectăm site-uri care vă ajută să generați cele mai multe conversii, oferind un design atractiv, o temă receptivă și un site web ușor de utilizat.

  Serviciile noastre

  de web design va ajuta afacerea dvs să crească oferind:

  O experiență pe care vizitatorii vor iubi  94% dintre vizitatori văd designul site-ului drept motiv pentru care au încredere sau resping un site web. Dacă vizitatorii dvs. nu au încredere în dvs., ei nu vor cumpăra de la dvs, nu vor folosi serviciile oferite și nici nu o să mai acceseze site-ul. Dezvoltăm un site web care crează credibilitate și vă ajută să vă evidențiați afacerea folosind cea mai recentă tehnologie de proiectare.

  Site adaptiv:  Mai mult de jumătate din toată activitatea pe Internet se desfășoară pe dispozitive mobile. Site-ul dvs. web trebuie să fie receptiv și capabil să se adapteze la orice dispozitiv, indiferent de dimensiune. Vom face site-ul dvs. să răspundă tuturor dispozitivelor, inclusiv telefoanelor mobile, tabletelor și computerelor desktop.

  Experiențe de neuitat  Navigarea pe site-ul dvs. web trebuie să fie extrem de simplu și ușor. Dacă este prea dificil pentru utilizatorii dvs. să obțină ceea ce doresc, veți avea rate ridicate de respingere și conversii scăzute. Vom face site-ul dvs. ușor de utilizat, organizând structura meniului site-ului și adăugând CTA-uri pe paginile site-ului dvs. Acest lucru va facilita vizitatorii dvs. să găsească ceea ce caută.

  Fiecare business și brand are o poveste, o poveste despre un produs nou, o idee care schimbă lumea, o abordare să îmbunătățească viața consumatorului. Vă ajutăm să împărtășiți și să transmiteți eficient această idee pe un site cu un desing atrăgător, cu navigare ușoară și adaptivă. Tot ce aveți de făcut este să ne Contactați


  Realizarea unui site atrăgător

  1. Implementarea ideiilor  Un designer din echipa noastră va lucra pe construirea site-ul dvs. web. Pentru a înțelege nevoile și preferințele dvs., trimitem un chestionar. Pe acest chestionar, veți clarifica ce caracteristici doriți să fie integrate.

  2. Configurarea găzduirii siteului  Vom avea nevoie de acces la contul dvs. de găzduire(dacă aveți) pentru a vă proiecta site-ul web. Odată ce ne oferiți acces, vom începe să vă dezvoltăm site-ul pe WordPress. Dacă nu aveți una, putem deschide un cont pentru dvs., gratuit în primul an.

  3. Crearea primei versiuni a siteului  În aproximativ 14-25 de zile, vom crea prima versiune al site-ului dvs. complet. După finalizare, trimitem credențialele ca să puteți loga și pentru a revizui. După revizuire aveți posibilitatea de a crea o listă cu modificăriile pe care le doriți. După ce am primit lista, vom face modificările și vom finaliza designul site-ului dvs.

  4. Lansarea versiunii live a noului site  După aprobarea finală a designului site-ului, vom lansa versiunea live a acestuia. Mutăm din locația temporară și vom plasa site-ul pe domeniul principal. Acum, veți profita de avantajele unui nou site și vă puteți bucura de o experiență de utilizare mai bună!

  5. Mentenanță periodică și conținut nou  Unii dintre clienții noștri au timp și cunoștințe generale pentru a-și menține site-ul web. Unii dintre ei nu au. Oferim planuri de întreținere a site-ului pentru a vă ajuta cu actualizările de rutină și securitatea site-ului dvs. Indiferent dacă aveți nevoie de noi "la nevoie" sau lunar, suntem aici pentru a vă sprijini.

  De ce să ne alegeți?


  Doriți un site performant și ușor de utilizabil pentru afacerea dvs.?

  Întrebări frecvente

  Site Web

  1Cum creați siteul meu ca să fie pe placul meu și se potrivește mărcii mele ?
  Vom evalua nevoile și preferințele dvs. într-un chestionar. Aici veți putea descrie tipul de site web pe care îl doriți. De asemenea, veți putea să ne furnizați exemple de site-uri, vom folosi aceste informații și propria creativitate pentru a construi un site pe care îl veți dori.
  2Cât durează ?
  În mod normal, durează 20-25 de zile pentru a finaliza un site web odată ce am primit tot ce avem nevoie (chestionar completat, etc.).
  3Ce se întâmplă dacă nu-mi place site-ul ?
  Odată ce site-ul a fost finalizat în prop. de 75%, vă vom trimite un link unde veți putea vizualiza munca noastră. Veți putea să compilați o listă cu propuneriile dvs de editare. Vom trece prin două revizuiri complete ale site-ului dvs. web pentru a vă asigura că sunteți mulțumiți de ceea ce livrăm.
  4Ce platformă folosiți pentru dezvoltarea site-ului meu ?
  Construim toate site-urile noastre pe WordPress, care este una dintre cele mai bune platforme pentru a construi un site web astăzi. Acest lucru se datorează faptului că este plin de module și caracteristici suplimentare care oferă o personalizare mult mai bună decât celelalte platforme.
  5Cât timp va fi site-ul în mentenanță?
  Dacă aveți un site existent, noul site nu va fi accesibil până când nu este complet. Noul site web va fi dezvoltat pe un URL temporar. Dacă nu aveți un site existent, vom crea o pagină "În curând" pe site-ul dvs. în timp ce îl dezvoltăm. Vom construi site-ul pe o adresa unde după dezactivarea mentenanței va fi online.
  6Se poate cere mentenanță și administrare ?
  Da, putem să vă administrătm site-ul web. Puteți cere serviciul pe baza de "cum este necesar" sau puteți utiliza un plan de administrare. Planurile noastre de întreținere și administrare a paginilor web includ modificări nelimitate la site-ul dvs. web, securitate, backupuri de rutină și multe altele. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă rugăm să ne contactați.

  Detalii

  1Ce aveți nevoie de a dezvolta site-ul meu ?
  Avem nevoie de acces la panoul de control al numelui domeniului pentru actualizarea nameserverelor, fișiere de logo și orice conținut pe care doriți să îl aveți pe site-ul dvs. web. Odată ce avem acest lucru, vom începe proiectarea site-ul dvs. după preferințele dumneavoastră.
  2Dacă nu am logo?
  Da creăm logouri, după preferințele dvs.. Creăm 2 logouri, din care veți putea alege un singur pe care le vom folosi.
  3Cum procedați cu conținut? Eu trebuie să scriu textul sau le veți scrie dvs.?
  Este alegerea dvs. să scrieți textul pe site-ul dvs. web. În majoritatea cazurilor, clienții noștri ne vor furniza texturi sau schițe pe care putem extinde. Cu toate acestea, pentru o taxă suplimentară, putem scrie textul pentru site-ul dvs. web.
  4.... dar cu imagini ?
  Dacă aveți imagini, le putem afișa pe site-ul dvs. Dacă nu, putem folosi imagini de înaltă rezoluție care reflectă marca dvs.
   

  Pentru clienții noștri în primul semestru a 2019 am câștigat 80.047 de clienți noi și

  147.201 vânzări prin intermediul marketingului digital și al strategiei.  ~ RW Group  Companiile merită o echipă profesionistă, competentă din comunitatea media.

  Completați formularul de mai jos pentru a beneficia de o consultanță gratuită de 15 minute cu unul dintre experții noștrii.
    
   Am auzit lucruri minunate despre echipa GMarketings și am decis să externalizăm câteva servicii. Anton și echipa lui au creat broșuri frumoase și eficiente pentru afaceri, precum și campanii de marketing inovatoare, strategii înfloritoare - idei simple și eficiente care ne-au adus vânzări multiple. Recomand cu încredere. Merită să lucrați cu ei.

   Jane

   EuGo Tours Int.

   Prin externalizarea nevoilor noastre de marketing la GMarketings, acum putem concentra pe proiectele care au fost de mult timp pe lista noastră de așteptare. Avem consultanță și soluții profesionale pentru nevoile noastre - la timp, în limitele bugetului. Considerăm GMarketings parte a echipei noastre.

   Christian H.

   Fitnessclub Heimlich

   E rar, când găsești o echipă profesionistă în aceste zile, așa că mulțumesc echipei GMarketings că a oferit și a executat planul de marketing pentru afacerea mea. Voi  fi mereu recunoscător pentru lucrăriile lor, de când am început colaborarea cu ei, vânzăriile și clienții mei sau dublat, voi continua colaborarea cu ei până când ies la pensie :) Recomand, nu ezitați să comandați serviciile lor.

   Brian S.

   Cuisino Restaurant

   Ceea ce îmi place la echipa GMarketings este capacitatea lor de a planifica, de a executa în timp lucrăriile. Acestea reprezintă un aspect de 5 ***** pentru echipă și munca lor. Nu ezit să recomand serviciile oferite de ei și pentru alții.

   Rebeca

   Vinothek W

   GMarketings face treaba la timp, cu bugetul inițial și cu strategia stabilită. Ele sunt o resursă neprețuită și o parte integrantă a conducerii clubului nostru.

   Ray

   City & Country Club Vienna

   error: Conținutul este protejat !!