10, aug. 2021
Noi prețuri pentru traficul Alexa

Încă ne învingem pe toți rivalii cu prețurile noastre slabe pentru trafic și suntem încântați să anunțăm prețuri noi și chiar mai mici pentru pachetele de trafic de clasare Alexa.

Nu uitați că Alexa poate observa orice trafic nou care vine (nu doar al nostru, ci în general) doar atunci când aveți statisticile de trafic certificate.

Pentru a citi mai multe despre beneficiile certificării de trafic Alexa, vă rugăm să continuați aici, informații despre procesul de certificare pot fi găsite aici.

În acest moment, Alexa solicită un abonament de 20 USD pe lună pentru rangul său certificat. Vă solicităm să aveți acest abonament pentru a vă garanta rangul.

După ce ți-ai certificat valorile, există o perioadă de 21 de zile în care Alexa îți adună datele de trafic și numai după cele 21 de zile îți este permis să-ți schimbi rangul de la Estimat la Certificat. Rețineți că numai clasamentul certificat arată traficul.

Vă garantăm că veți atinge toate rangurile achiziționate într-o lună. În cazul în care nu reușim, pur și simplu vă rambursăm plata în funcție de rangul ratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *