21, iun. 2021
Modificarea volumului traficului de zi și de noapte

Fiind cel mai avansat generator de trafic de pe piață, continuăm să dezvoltăm noi funcții extraordinare disponibile pentru dvs. gratuit.
Suntem încântați să vă prezentăm modificarea automată a volumului de trafic al orei zilei

Alegeți fusul orar al site-ului dvs. pe pagina de setări a proiectului și vom schimba treptat viteza de trafic de la -85% adânc pe timp de noapte la +70% în orele de vârf în timpul zilei.

Cantitatea zilnică de trafic pe care o veți primi cu această funcție activată este absolut aceeași. Mediana va fi la 9 dimineața, ora dvs. locală.

Recomandarea noastră este să îl activăm pentru toate proiectele dvs., deoarece face ca profilul de trafic să pară mai natural și nu vă costă nimic. Atenționează-te că în câteva ore, s-ar putea să primești prea puțin trafic, iar în câteva ore, aproape că se poate dubla, așa că pregătește-ți găzduirea.

Singura limită a acestei caracteristici este ca proiectul dvs. să fie unul mediu, mare sau final. Dacă dimensiunea dvs. este prea mică, este posibil să nu avem o cantitate suficientă de trafic în orele reduse pentru a-l echilibra corect, iar volumul zilnic de trafic poate deveni ușor imprevizibil.

Anunțați-ne dacă aveți întrebări sau sugestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *