1, iun. 2022
Îmbunătățiți-vă SEO local cu trafic SEO organic

Îmbunătățirea CTR organic
CTR organic (rata de clic) este raportul dintre utilizatorii care au dat clic pe site-ul dvs. web și numărul de utilizatori care au văzut doar, dar nu au dat clic.

O CTR mai bună înseamnă că utilizatorilor le place mai mult site-ul dvs., iar motoarele de căutare clasifică întotdeauna site-urile pe care utilizatorii le plac mai mult.

Țineți cont de faptul că cuvintele cheie mai populare necesită mai multe clicuri pentru a îmbunătăți CTR.

Site-ul tău web primește mai multe clicuri, concurenții tăi nu
Când facem clic doar pe site-ul dvs., atunci concurenții dvs. obțin mai puține clicuri, este simplu.

Algoritmii automati de clasare sunt păcăliți să creadă că site-ul dvs. este mai de dorit pentru utilizatori, de aceea site-ul dvs. ar trebui să fie în partea de sus, nu alții.

Cu cât primiți mai multe clicuri și cu cât sunt mai puțini concurenți, cu atât site-ul dvs. va fi mai sus în rezultatele motoarelor de căutare.

Site-ul dvs. se clasează mai sus
Deoarece site-ul dvs. primește mai multe clicuri SEO decât alte site-uri, pozițiile dvs. în motorul de căutare devin mai ridicate.

Nu vă așteptați la rezultate rapide, dar așteptați-vă la o creștere constantă în timp.

Îmbunătățiți întotdeauna alți factori SEO, cum ar fi backlink-urile, conținutul bun și titlul și descrierea corectă a paginii dvs., toate eforturile vă vor aduce rezultatele mai rapid și pozițiile dvs. vor fi mai solide.

Creșterea traficului organic natural
Atunci când site-ul tău se clasează mai sus, este mai ușor să-l găsești și aduce mai mulți oameni să crească traficul tău organic natural.

Mai mult trafic organic natural înseamnă mai mulți clienți, mai mult profit, un randament mai bun al investiției (ROI) pe care l-ați cheltuit pentru serviciile SEO.

SEO este cea mai bună investiție pe care o poți face în afacerea ta online.

Alegeți țara pentru a vă îmbunătăți pozițiile SEO la nivel local
Cu GMarketings, puteți crea un proiect pentru SEO local doar pentru o anumită țară, permițând doar persoanelor reale din această locație să facă clic pe pagina cu rezultatele motorului de căutare cu site-ul dvs. Prin urmare, dacă site-ul dvs. vizează numai, de exemplu, auditive din India, nu aveți nevoie de clicuri din SUA și din alte țări.

Desigur, limitarea traficului la o singură locație va scădea viteza de livrare, dar traficul va fi mai eficient pentru pozițiile dvs. Așadar, același obiectiv poate fi atins cu o cantitate mai mică de trafic.

Cum se creează un proiect local SEO?
În zona dvs. de membru, mergeți la secțiunea Trafic SEO. Îl puteți găsi în meniul din stânga chiar sub Trafic garantat.

Apoi faceți clic pe linkul Adăugați un proiect nou de deasupra formularului de adăugare a proiectului.

Vă rugăm să completați formularul, furnizându-ne site-ul dvs., cuvântul cheie, limita de trafic dorită. Apoi, activați opțiunea GEO-Targeting și alegeți țara și limba.

Limba nu trebuie să fie legată de țara aleasă. De exemplu, în India, limba engleză este destul de răspândită, iar mulți dintre clienții noștri folosesc cuvinte cheie în limba engleză pentru a viza India.

Să presupunem că nu sunteți sigur cât trafic SEO pe site trebuie să cumpărați. În acest caz, puteți utiliza ahrefs.com pentru a estima volumul de căutare pentru cuvântul dvs. cheie și Calculatorul CTR SEO pentru a estima suma de clicuri SEO pe care ar trebui să o primiți pentru a obține poziția dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *