30, iun. 2021
Funcția Vizitatori care revin pentru traficul dvs

Suntem încântați să vă prezentăm noua funcție deja disponibilă pe pagina de setări a proiectului dvs.: Raportul de vizitatori reveniți.

Puteți alege pentru traficul dvs. cât de mult va conține vizitatori care au fost deja pe site-ul dvs.

Vizitatorii care revin fac traficul să pară mai natural, de parcă clienții tăi revin la tine.

Este destul de greu de spus ce valoare este cea mai bună pentru site-ul tău particular. Valorile variază de obicei între 20% și 40%. Serviciile online precum a noastră, care au vizitatori care revin pentru a verifica statisticile sau pentru a face modificări în panoul de administrare, au un procent mai mare de reveniri. Site-urile de conținut, cum ar fi blogurile, o au mai puțin, deoarece majoritatea vizitatorilor vin de la Google doar pentru a citi un articol.

Dacă aveți îndoieli, setați-o la 30%. Fiecare valoare va fi mai bună decât 0%.

Ar trebui să recunoaștem că implementarea unei astfel de caracteristici ne costă destul de mult timp și muncă și nu am găsit o soluție precisă. Valoarea reală a vizitatorilor care revin pe care îi veți vedea în Google Analytics poate fi diferită de setarea pe care o aveți în proiectul dvs. Dacă setați 50% și primiți 65%, reduceți pur și simplu setarea cu 5% până când Google Analytics atinge 50%.

Vom continua să lucrăm la el pentru a oferi rezultate mai bune și, deocamdată, putem doar să vă recomandăm să urmăriți setările și statisticile și să le ajustam în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *