2, mart. 2022
Este sigură angajarea unei companii de trafic AdSense?

Valorile dvs. nu sunt la îndemână? Sau poate că creșterea traficului dvs. a fost dezamăgitor de lentă? O companie de trafic este o modalitate excelentă de a corecta aceste probleme… dar nu este întotdeauna atât de simplu.

Ceea ce s-ar putea să nu realizați este că multe companii de trafic folosesc practici care încalcă termenii și condițiile pe care i-ați semnat atunci când v-ați creat contul AdSense (dar nu vă faceți griji, GMarketings nu – mai multe despre asta mai târziu). Google afirmă clar că „Editorii AdSense sunt responsabili pentru traficul pe care îl trimit către conturile lor” și nu întârzie să ia măsuri împotriva oricărui site despre care cred că încalcă regulile.

Contul dvs. AdSense va fi probabil dezactivat atunci când se întâmplă acest lucru și probabil că nu veți primi plăți viitoare. În schimb, banii pe care i-ați fi primit vor fi returnați agenților de publicitate pentru a-i recompensa pentru banii pe care i-au plătit pentru trafic. Deoarece majoritatea site-urilor se bazează pe AdSense ca sursă cheie de venit, acesta este ultimul lucru pe care îl doriți.

Puteți face contestație, dar Google vă va restabili contul numai dacă demonstrați că a făcut o greșeală, ceea ce este greu. În plus, atunci când contul dvs. este dezactivat, vi se interzice și deschiderea altor conturi AdSense. Această interdicție poate fi extinsă chiar și asupra membrilor familiei dacă Google consideră că deschid conturi în numele dvs.

De ce interzice Google persoanelor pentru utilizarea acestor site-uri de trafic?
Majoritatea companiilor de trafic fie folosesc trafic automat proiectat să arate ca un trafic uman sau real, folosind persoane angajate în acest scop specific, dar numai acest lucru nu este suficient pentru a vă interzice din AdSense. Problema vine atunci când acest trafic începe să facă clic pe reclame și să câștige bani.

Google consideră acest lucru drept fraudă publicitară, deoarece persoana (sau computerul) care face clic pe anunț nu are intenția de a cumpăra. Aceste clicuri costă bani pentru clienții Google (companii care rulează anunțul) și reduc calitatea serviciului pe care Google le oferă. De înțeles, Google nu-i place asta.

Deloc surprinzător, Google s-a dovedit extrem de bun la detectarea când un site web folosește un serviciu ca acesta pentru a genera trafic către reclame. Unele site-uri mai puțin reputate pot pretinde că pot furniza trafic AdSense fără riscuri, dar acest lucru este puțin probabil – mai devreme sau mai târziu, veți primi o interdicție AdSense din cauza „traficului nevalid”.

Vă recomandăm să evitați aceste site-uri, să urmați regulile și să vă bucurați de celelalte beneficii de trafic fără a vă pune în pericol contul AdSense.

Ce site-uri de trafic sunt sigure?
GMarketings este unul dintre puținele site-uri de trafic AdSense sigure. Traficul nostru folosește browsere web reale îmbunătățite cu automatizare pentru a crea trafic asemănător omului, dar – important – traficul nostru nici măcar nu vede anunțurile dvs. AdSense.

Deoarece traficul nostru nu poate vedea reclamele dvs. AdSense, nu există nicio șansă ca ceva ce Google ar putea considera „trafic nevalid” făcând clic pe acele anunțuri. Nu este vorba doar de AdSense – traficul pe care îl trimitem este sigur pentru alte programe PPC pe care le puteți rula pe site-ul dvs.

De ce să angajați o companie AdSense-Safe Traffic?
Traficul de înaltă calitate poate îmbunătăți semnificativ valorile cheie ale site-ului dvs. De exemplu, puteți obține mai multe vizionări, puteți îmbunătăți rata de respingere și puteți vedea creșterea evaluării în sistemele de urmărire populare, cum ar fi Google Analytics, Histats, Yandex și altele.

De asemenea, vă putem îmbunătăți Rankul Alexa Global și Local (dacă serviciile noastre sunt utilizate împreună cu Alexa Rank Certified). Deși relația exactă dintre clasarea Google și clasarea Alexa este necunoscută (nu putem vedea în interiorul algoritmului Google), există o corelație puternică între clasarea Alexa și performanța în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP-uri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *