25, ian. 2022
De ce este important să vă direcționați geografic traficul

Când cumpărați trafic pe site-ul online, este tentant să credeți că orice trafic va funcționa. La urma urmei, dacă doriți să vă dezvoltați site-ul web și să vă creșteți clasamentul Alexa, cu siguranță volumul de trafic contează, mai degrabă decât de unde provine, nu? Gresit. Direcționarea geografică este extrem de importantă când vine vorba de trafic. Iată patru motive de ce…

 1. Clasamentul Alexa local
  Pe lângă faptul că vă clasifică în funcție de clasamentul global, Alexa oferă și un rang de trafic pe țară bazat pe nivelul de trafic din țara din care primiți majoritatea vizitatorilor. Clasamentul dvs. de trafic în țară este important din aceleași motive ca și rangul dvs. global de trafic; o clasare mai bună se corelează cu o mai bună vizibilitate în rezultatele motoarelor de căutare și o impresie mai bună asupra potențialilor agenți de publicitate și clienți. Și, desigur, un rang bun este și o chestiune de mândrie!
 2. Vizați zona pe care o deserviți
  Indiferent dacă îți dai seama sau nu, site-ul tău este configurat pentru o anumită zonă geografică. În mod implicit, site-ul dvs. apare într-o anumită limbă, folosește o anumită monedă și este conceput pentru a servi o anumită bază de clienți. Drept urmare, atunci când cumpărați trafic de pe site dintr-o anumită regiune, vă construiți tracțiune în acea regiune, urcând mai sus în rezultatele căutării locale și, în general, vă creșteți vizibilitatea în acea zonă. Dimpotrivă, cumpărați trafic pe site-ul web din zona geografică greșită și pierdeți o oportunitate de a construi tracțiune pe piața locală.
 3. Clasează-te cu motoarele potrivite
  La fel ca punctul de mai sus, doriți ca majoritatea vizitatorilor dvs. din țara care este cea mai relevantă pentru dvs. să se claseze foarte bine în motoarele de căutare pe care le folosesc oamenii din acele zone. Nu este bine să fii primul rezultat pe Google.co.uk pentru unul dintre cuvintele tale cheie atunci când vrei să te poziționezi pe Google.com. Traficul direcționat vă poate asigura că sunteți văzut de persoanele potrivite la locul potrivit.
 4. Direcționarea are sens
  Dacă nu vă direcționați geografic traficul, veți primi vizitatori din toată lumea, inclusiv din țări pe care nu le deserviți și ai căror rezidenți nu ar fi interesați de site-ul dvs. Direcționarea traficului dvs. are sens, deoarece un site cu o cantitate mare de trafic provenind dintr-o singură zonă geografică este probabil să fie evaluat ca fiind mai autorizat de către motoarele de căutare decât unul care primește trafic din tot felul de locații aleatorii!

Cum să obțineți trafic direcționat geografic
Privind cele patru puncte de mai sus, puteți vedea că este esențial să vă direcționați geografic traficul pentru a vă îmbunătăți clasarea într-o anumită țară sau zonă. Dar cum poți obține trafic direcționat geografic către site-ul tău?

Când cumpărați trafic pe site de la Traffic Bot, sunteți pe mâini sigure. Toate pachetele noastre vin cu opțiunea de direcționare geografică ca standard. Putem furniza trafic dintr-o serie de locații și țări, inclusiv Estonia, Australia, Bangladesh, Danemarca și Suedia, pentru a numi doar câteva. Puteți chiar să selectați mai multe țări de vizat și nu doar una dacă doriți să acoperiți o regiune mai largă.

Și pentru că suntem un serviciu cu adevărat internațional, puteți chiar să plătiți pentru trafic în moneda dvs. locală! Aceasta înseamnă că direcționarea geografică a traficului este ușoară, indiferent de unde sunteți și de unde doriți să vă promovați site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *