14, sept. 2021
Cum folosim referințele în proiectul dvs.?

Referer (HTTP Referrer) este unul dintre parametrii oricărui vizitator care vine pe orice site web și identifică de unde provine vizitatorul. Cu alte cuvinte, de la ce site a fost trimis la site-ul dvs.

De exemplu, dacă un vizitator a venit de la Google pe site-ul dvs. în timp ce căuta „Cuvânt cheie”, referința acestuia ar fi https://www.google.com/search?q=Cuvânt cheie – pagina de căutare Google pentru „Cuvânt cheie”.
Același lucru se poate face cu aproape orice site/pagină de pe internet.
Dacă un vizitator provine dintr-un motor de căutare, atunci un astfel de trafic se califică drept Organic. Dacă un vizitator a venit dintr-o rețea de socializare, atunci se încadrează în Trafic social. Dacă lăsăm câmpul Referrer necompletat, atunci un astfel de trafic se numește Direct.

Puteți controla parametrul menționat mai sus utilizând câmpul Referitor din pagina de setări a proiectului din sistemul nostru.

Backlink-urile nu trebuie să fie prezente pe pagina originală. GMarketings poate funcționa fără el.

Rețineți că paginile web din câmpul dvs. de referință ar trebui să arate cel puțin reale, de exemplu, deoarece mulți dintre clienții noștri au spus eronat simplu http://www.google.com, http://www.facebook.com, http: //www.twitter.com, etc. în câmpul Referitor și apoi contactați asistența noastră cu reclamații pe care astfel de Referitori nu le reflectă în Google Analytics. Evident, niciun site web din lume nu poate obține trafic de pe pagina principală a Google.com sau Facebook.com, așa că Google Analytics filtrează astfel de referințe false.
În același timp, este destul de normal ca traficul să provină, de exemplu, de la https://www.google.com/search?q=Keyword sau propria pagină de Facebook, așa că vă recomandăm insistent să puneți pagini web reale, astfel încât traficul pe care îl primiți ar părea natural.

În acest câmp din GMarketings, în setările proiectului dvs., puteți avea mai multe adrese URL și mai multe domenii, dar dimensiunea totală a câmpului este limitată la 64k text, așa că aveți grijă să puneți prea multe link-uri pentru că ultimul va fi tăiat dacă dimensiunea câmpului este depășită.

Deci, în concluzie, puteți imita traficul care vine de la absolut orice adresă URL și orice site web și ar trebui să funcționeze în Google Analytics și aproape orice alt contor de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *