15, mart. 2022
Ce este Bot Traffic?

Boții de trafic furnizează trafic non-uman către site-uri web. Dacă ești un navigator pe internet, traficul pe site-ul web probabil că nu contează prea mult pentru tine. Cu toate acestea, dacă sunteți proprietarul unui site web, traficul este crucial. Indiferent de tipul de site web pe care îl conduceți, obținerea cât mai mult trafic posibil este esențială. Boții de trafic pot ajuta proprietarii de site-uri web să-și maximizeze traficul pe site. Mai jos, veți găsi tot ce trebuie să știți despre roboții de trafic și despre cum puteți beneficia de ei.

Trei valori cheie privind traficul site-ului web pe care să-l urmăriți
Atunci când analizează traficul site-ului, proprietarii de site-uri trebuie să se uite la câteva componente critice. Acestea includ, dar nu se limitează la, rata de respingere, rata de returnare și durata sesiunii.

Rata de respingere
Pentru a calcula rata de respingere, începeți cu numărul de vizite la o singură pagină de pe site. Apoi, împărțiți-l la numărul total de vizite pe care le primește site-ul dvs. Procentul rezultat, rata de respingere, este cunoscut și sub denumirea de „lipiciune” a unui site web.
Rata de respingere, în teorie, vă spune cât de captivant este site-ul dvs. De exemplu, să presupunem că vizitele pe o singură pagină reprezintă majoritatea traficului pe site. Asta înseamnă că majoritatea vizitatorilor se uită doar la o pagină a site-ului și apoi pleacă. Ei nu rămân pe site, ci revin.
Pe de altă parte, să presupunem că mai mulți vizitatori se implică în mai multe pagini de pe site. Drept urmare, ei petrec mai mult timp pe site și nu se ridică la fel de repede. În acest caz, ei văd o parte mai mare a conținutului site-ului.

Rata de retur
Rata de returnare este similară cu rata de respingere prin faptul că descrie nivelul de implicare al vizitatorilor site-ului. Cu toate acestea, rata de retur se concentrează mai mult pe loialitatea acestor vizitatori. Este un procent din numărul total de vizitatori care revin site-ul. Cu alte cuvinte, vizitatorul interacționează cu site-ul și pleacă, dar revine la o dată ulterioară.
O rată mare de rentabilitate are câteva implicații. Unul este că vizitatorii au apreciat suficient de mult conținutul site-ului web pentru a dori să-l vizualizeze din nou. O alta este că vizitatorii s-au bucurat suficient de conținutul site-ului web pentru a dori să exploreze mai mult. Ambele sunt rezultate favorabile pentru proprietarii de site-uri web.

Ora sesiunii
Cel mai simplu, timpul sesiunii este durata dintre momentul în care vizitatorul intră și iese de pe site. Această valoare îi spune proprietarului site-ului web cât timp îi poate implica conținutul pe vizitatori. Din păcate, totuși, acest indicator este puțin defectuos.
Să presupunem că un vizitator dă clic pe linkul site-ului și intră. Apoi, le sună telefonul și au un apel telefonic de 3 ore înainte de a se așeza înapoi la computer. În sfârșit, au început să se uite din nou pe site, dar îl închid imediat. Timpul sesiunii lor va spune că s-au uitat tot timpul pe site, chiar dacă au petrecut acolo doar câteva secunde.

Beneficiile roboților de trafic de încredere
Un volum mare de trafic și rate ridicate ale altor valori de trafic sunt cruciale pentru succesul unui site web. Acum, că companiile vând roboți de trafic, proprietarul unui site web poate folosi acești roboți pentru a stimula și a genera trafic personalizat care nu se poate distinge de utilizatorii reali.

Încercări gratuite
Toate serviciile de încredere au teste gratuite, iar companiile de trafic bot care cred în produsele lor nu fac excepție. Companiile de roboti de trafic care nu reușesc să ofere teste gratuite ar trebui să ridice un semnal roșu imediat, deoarece există de obicei un motiv în spatele acestui lucru. Companiile de bot de trafic care oferă teste gratuite, cum ar fi GMarketings, sunt automat mai fiabile. Proprietarii de site-uri web își pot testa serviciile fără teama de a pierde bani din cauza unei escrocherii.

Versatil
Unele companii de robot de trafic exclud diferite tipuri de site-uri web de la accesarea serviciilor lor. De exemplu, site-urile pentru adulți nu sunt întotdeauna eligibile pentru roboți de trafic. Cu toate acestea, cei mai avansați roboți de trafic sunt compatibili cu tot felul de conținut. Deci, indiferent de tipul de site web pe care îl rulați, un robot de trafic de încredere va putea oferi trafic personalizat care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Sigur de utilizat
Nu toți roboții de trafic sunt la fel. Există niște roboți cu intenții rău intenționate. Din acest motiv, Google AdSense este conceput pentru a detecta roboții de trafic negativ și a interzice site-urile web care îi folosesc. Numeroase site-uri folosesc Google AdSense pentru a afișa reclame pentru fiecare vizitator. Aceste reclame sunt adesea o sursă semnificativă de venit, așa că este prudent ca proprietarii de site-uri web să-și respecte regulile.
Cu toate acestea, asta nu înseamnă să renunți complet la ideea de roboți de trafic. Este imperativ să vă asigurați că compania de la care cumpărați roboți de trafic este sigură pentru Google AdSense. De exemplu, GMarketings oferă roboți de trafic de încredere, care sunt 100% compatibili cu Google AdSense și alte programe de afiliere cu plată-pe-clic. Cu alte cuvinte, nu există nicio modalitate de a distinge traficul botului lor de traficul uman autentic.

Îmbunătățiți valorile de trafic
Boții de trafic sunt cea mai cunoscută metodă de creștere a volumului de trafic al unui site web. Cu toate acestea, ei pot face mult mai mult decât atât. De asemenea, pot îmbunătăți alte măsuri de trafic, cum ar fi rata de respingere, timpul de întoarcere și rata de sesiune. Combinate cu creșterea volumului de trafic, aceste valori pot stimula semnificativ un site web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *