11, ian. 2022
5 lucruri de căutat atunci când angajați o companie de roboti de trafic

Doriți să vă creșteți traficul online astăzi? Feriți-vă de capcanele populare ale proprietarilor de afaceri și profitați la maximum de compania pe care o angajați. Aflați de ce aveți nevoie pentru a crește site-ul dvs. și cum să găsiți o companie creată pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri. Iată cinci lucruri pe care ar trebui să le căutați atunci când angajați o companie de trafic bot pentru a vă ajuta să vă creșteți traficul.

 1. Oferă o probă gratuită?
  Când vă conectați la un serviciu bot, primul lucru pe care veți dori să vedeți sunt rezultatele noastre. În general, o companie bună de roboti de trafic ar trebui să vă poată oferi o încercare gratuită a serviciilor sale pentru ca dvs. să le previzualizați. Dacă nu puteți obține o încercare gratuită, care vă va oferi o înțelegere mai clară a ceea ce poate face compania pentru site-ul dvs., probabil că ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a vă înscrie și de a trimite plata. Cu toate acestea, o companie de renume nu va avea nicio problemă să vă permită să le citiți cu atenție serviciile și să vedeți beneficiile înainte de a vă angaja într-un contract pe termen lung cu ei.
 2. Este AdSense sigur?
  Scopul principal al creșterii traficului site-ului dvs. este de a beneficia de veniturile AdSense pe termen lung. Cu toate acestea, dacă sistemul trafic bot încalcă politica AdSense, vi se va interzice utilizarea acestuia. Asigurați-vă că angajați o companie care nu va interfera cu anunțurile dvs. AdSense fără a da clic pe ele, ceea ce ar încălca regulile AdSense și ar fi blocat contul. Serviciul pe care îl implementați trebuie să vă respecte în mod absolut contul AdSense și regulile care îl însoțesc.
 3. Îți pot îmbunătăți clasamentul pe Google?
  Ceea ce doriți este o companie care să vă îmbunătățească traficul pe site, rata de respingere, rata de returnare și timpul de sesiune, îmbunătățind totodată statisticile dvs. de analiză. La rândul său, acest lucru poate și vă va crește clasamentul. Dar vrei să stai departe de orice companie care îți promite clasamente specifice. Algoritmii Google nu sunt cunoscuți, ceea ce înseamnă că nimeni nu știe exact cum să-i manipuleze. O companie poate folosi o mulțime de funcții pentru a vă ajuta site-ul să urce în rândurile Google, dar orice promisiuni prea bune pentru a fi adevărate sunt un semn sigur că vă conectați la o înșelătorie.
 4. Pot îmbunătăți rata de respingere și alți factori?
  Creșterea traficului este bine și bine, dar în clasamentul dvs. Google sunt mai multe decât atât. Poate compania pe care doriți să o angajați să vă îmbunătățească și rata de respingere, rata de returnare și durata sesiunii? Toți acești factori vor funcționa împreună pentru a vă crește clasamentul pe Google, împreună cu un trafic automatizat crescut. Deci, dacă doriți să angajați un serviciu de trafic bot pentru mai mult trafic, asigurați-vă că compania este capabilă să genereze îmbunătățiri în toate aceste domenii pentru dvs. Fiecare element contează în succesul și creșterea site-ului dvs.
 5. Pot ei să țintească geografic?
  Direcționarea geografică este foarte importantă pentru multe site-uri web, în ​​special pentru companiile locale. Dacă doriți să angajați o companie pentru a vă spori traficul automatizat, ea trebuie neapărat să aibă capacitatea de a vă direcționa geografic și de a vă îmbunătăți clasamentul în zonele geografice care contează cel mai mult pentru afacerea dvs. Pe de altă parte, dacă o companie nu poate garanta un trafic automat direcționat geografic în mod corespunzător, este posibil să doriți să vă reconsiderați și să căutați o companie care să poată lucra cu nevoile specifice ale site-ului dvs. pentru a asigura succesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *